Partyverhuur & Catering

Breda

 

Gourmetstel huren in Breda

Het is niet alleen gemakkelijk, het is ook nog eens reuze gezellig; gourmetten. Tijdens de feestdagen een leuke manier om aan ieders wensen te voldoen. En het voordeel: u hoeft niet uren in de keuken te staan! Wij maken het nog een stuk gemakkelijker voor u. Wij kunnen u gourmetpakketten en gourmetstellen aanbieden. Zo kunt u ook onbezorgd genieten van de sfeer en gezelligheid!

Producten

Hebt u geen of te weinig gourmetstellen beschikbaar? Dan kunt u al vanaf slechts €14,95 per dag een gourmetstel bij ons huren! En bij een bestelling van 10 of meer pakketten, wordt er een gourmetstel gratis bijgeleverd!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via de e-mail of telefoon en wij sturen u onze prijslijst en mogelijkheden dezelfde dag nog naar u toe! Wilt u direct een bestelling plaatsen, vul dan ons contactformulier in.

Transport

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de door uw gewenste dag keurig aan huis bezorgd wordt. Wij leveren tegen voordelige tarieven. De kosten worden berekend over de totale afstand die wij af moeten leggen. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

 

Ook leuk:

© 2021 Partytools

Website door Manieu.nl