Partyverhuur & Catering

Breda

 

Suikerspinmachine huren in Breda

Voor de oudere generatie is dit nostalgisch snoepgoed. Meestal kocht men het alleen op de kermis. Maar waarom niet het feestje in huis halen en eens gek doen? Huur eens onze suikerspinmachine en/of suikerspinkar.

Altijd leuk voor feestjes en partijen! Ideaal voor evenementen, maar door het kleine formaat van de suikerspinmachine is deze ook uitermate geschikt voor de wat kleinere feestjes.

De suikerspinkraam

De suikerspinkramen zijn marktkramen die eenvoudig op locatie opgebouwd kunnen worden. Dankzij de leuke rok en het afdakje ziet de kraam er echt Amerikaans uit. Doordat de kramen van een groot formaat zijn is het mogelijk meerdere suikerspinmachines in één kraam neer te zetten waardoor de capaciteit verhoogd kan worden. Ideaal voor grote evenementen!

De suikerspinkar

Wanneer u geen plaats heeft voor een grote marktkraam maar wel een leuke aankleding bij de suikerspinmachine wilt, kunt u bij ons ook een traditionele Oud-Amerikaanse suikerspinkar huren. De kar is voorzien van leuke details zodat uw evenement helemaal compleet is.

De suikerspinmachine

U kunt ook alleen de suikerspinmachine bij ons huren. De suikerspinmachines zijn allemaal van het merk "Gold Medal" en zien er professioneel uit. Zonder windkap functioneert een suikerspinmachine over het algemeen niet al te makkelijk. De gespinde suiker is erg licht en vliegt bij het kleinste beetje tocht alle kanten op. Daarom leveren wij onze suikerspinmachines altijd inclusief windkap.

Suikerspinkar huren in regio Breda
Suikerspin op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Breda Onderdeel van Partytools.nl